Bouw ZP7

Bouwhek banner ZP7

Voor de bouw van ZP7 (Zernikeplein 7) heb ik samen met 11 andere de opdracht gekregen om een banner te ontwerpen voor op de bouwhekken. Deze opdracht kwam vanuit Bouw ZP7 en Hans in samenwerking met Academie Minerva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SkyLINE

Voor dit ontwerp heb ik me laten inspireren door de vele verschillende gebouwen, in zo een grote studentenstad als Groningen. Allemaal studenten met hun eigen lijn en verhaal.  Deze verhalen en levenslijnen worden vertaald, naar een lijnenspel dat de skyline van Groningen weergeeft. De “Van OlstToren” kan hier natuurlijk niet in ontbreken.

 

Date:
Back To Top
Over mij

Mijn naam is Julia Visser, 21 jaar oud en woonachtig in Groningen. Naast mijn studie ‘Design’, wat ik studeer aan de Kunstacademie op Minerva, werk ik als freelancer aan verschillende opdrachten.

Hier op mijn website vind je een overzicht van de verschillende projecten waaraan ik heb gewerkt. Deze heb ik onderverdeeld in 4 verschillende categorieën:

Grafisch:
Het visueel vormgegeven ontwerp van een boodschap in verschillende media-uitingen.

Fotografie:
Een vastgelegd moment met een werkelijk beeld van de wereld, gemaakt met een drone of spiegelreflexcamera.

Video:
Elektronische weergave van bewegende visuele beelden in de vorm van gecodeerde digitale gegevens.
(niet alle animaties heb ik gemaakt, wel alle illustraties)


Interactief:

Verschillende media-uitingen waarbij de toeschouwer invloed heeft op het werk. Hierdoor ontstaat er een wisselwerking tussen de media-uiting en de toeschouwer.

 

Wil je meer weten, over mijn of mijn werk? Neem dan gerust contact op.

 

Je kunt met mij contact opnemen via:
Social media