Gezonde stad

Gezonde Stad is een organisatie vanuit Hanze Hogeschool en houdt zich bezig met de gezondheid van de inwoners van Groningen. Hiervoor werden verschillende tweede jaars Graphic design studenten gevraagd om een banner en logo te ontwerpen voor hun organisatie. De volgende punten wilde ze graag naar voren zien komen: Actief burgerschap, gezond eten, sporten, rookvrij Groningen en gezond bouwen.

Door de verschillende punten waar de ‘Gezonde stad’ aan werkt, heb ik besloten om een logo te maken die de verschillende vlakken laat zien. Elke keer de zelfde Hanze oranje hand die verschillende dingen aanreikt en/of gebruikt. Met een algemeen beeld waar de hand een bloem vast heeft, wat staat voor de groei naar een gezonde stad.

Deze handen heb ik doorgevoerd in de banner, die laten zien dat je samen met meerdere handen werkt aan een gezonde stad.

Date:
Back To Top
Over mij

Mijn naam is Julia Visser, 21 jaar oud en woonachtig in Groningen. Naast mijn studie ‘Design’, wat ik studeer aan de Kunstacademie op Minerva, werk ik als freelancer aan verschillende opdrachten.

Hier op mijn website vind je een overzicht van de verschillende projecten waaraan ik heb gewerkt. Deze heb ik onderverdeeld in 4 verschillende categorieën:

Grafisch:
Het visueel vormgegeven ontwerp van een boodschap in verschillende media-uitingen.

Fotografie:
Een vastgelegd moment met een werkelijk beeld van de wereld, gemaakt met een drone of spiegelreflexcamera.

Video:
Elektronische weergave van bewegende visuele beelden in de vorm van gecodeerde digitale gegevens.
(niet alle animaties heb ik gemaakt, wel alle illustraties)


Interactief:

Verschillende media-uitingen waarbij de toeschouwer invloed heeft op het werk. Hierdoor ontstaat er een wisselwerking tussen de media-uiting en de toeschouwer.

 

Wil je meer weten, over mijn of mijn werk? Neem dan gerust contact op.

 

Je kunt met mij contact opnemen via:
Social media